8 de gen. 2019

GENER: ESTRENEM UN REGAL DE REIS!

Avui els nens i nenes de la classe dels lleons hem gaudit d'un genial regal de reis: LES PEDRES MIRALL! Les pedres mirall ens permeten fer infinitat de coses i avui ho hem pogut comprovar. 

Primer de tot ens les hem mirat una mica: totes tenen la mateixa forma, però n'hi ha de grans, de mitjanes i de petites!  
Llavors, n'hem agafat una i la miràvem un per un. I sabeu què hi vèiem? Tots hi hem vist una cosa diferent... A NOSALTRES MATEIXOS!!
Quan ja ens les hem mirat tots hem pensat en alguna altra funció que podien tenir aquestes pedres tan màgiques:
fer construccions! Alguns en dèiem castells, d'altres muntanyes, alguns altres torres... però el cas és que si les posem una sobre l'altra s'aguanten!! Uau!! 
Com que l'activitat s'ha anat convertint en un joc lliure cadascú ha anat experimentant a la seva manera: alguns ens hi emmirallàvem, altres fèiem construccions, alguns altres intentàvem fer equilibris, alguns les acariciàvem... Mentre passava tot això, la Júlia ha tingut una súper idea que ens ha encantat!! N'ha ajuntat unes quantes, i les ha agrupat sense amuntegar-les. Ha començat a fer moure les mans per l'aire mentre aquestes s'emmirallaven a les pedres... Apa aquí!! Quin efecte tan i tan màgic!! Es veien taaaaantes mans reflectides!!! A partir d'aquí alguns ho hem volgut provar ja que ens ha semblat molt divertit!

Finalment hem decidit de fer 3 trens: el tren de les pedres grans, el de les pedres mitjanes i el de les pedres petites. La veritat és que ens han quedat molt bonics!

Ha estat un matí diferent i ple de sorpreses... qui ens havia de dir que podríem fer tantes coses amb aquest regal de reis?






BELLUGANT LES MANS SOBRE LES PEDRES












                                                                   FENT TORRES

FENT TRENS                                               EMMIRALLANT-ME



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada