6 de febr. 2019

FEBRER: PROJECTE PADRINS I FILLOLS

Avui els lleons hem anat a l'escola dels grans!! I sabeu què hi hem anat a fer..? Doncs hem anat a conèixer als nostres padrins i padrines! 

El projecte dels padrins i fillols ha començat aquest any. És un projecte que s'havia plantejat des de feia temps i aquest curs s'inicia amb moltes ganes. 
Funciona de la següent manera: durant el curs, hi haurà diverses trobades entre padrins i fillols (a la llar o a l'escola). A cada nen o nena de 2n de primària de l'escola Alzina Reclamadora se li "assignarà" un infant de P2 com a fillol/a. Durant aquestes trobades pactades entre educadora-mestra, els infants podran compartir diversos moments: intercanvi de jocs, d'experiències, de regals, d'aprenentatges... 
Aquest projecte es du a terme a molts centres educatius amb diversos objectius: El d'aconseguir un vincle, el de potenciar l'exercici de la responsabilitat i millora de les relacions personals, l'apropament dels infants de P2 cap a l'escola, l'acolliment per part dels més grans cap als més petits... I també que els padrins esdevinguin un model i referent per als fillols.
Ens fa molta il·lusió encetar aquest projecte i creiem que serà molt enriquidor per a tots i totes!

Doncs bé, encara que per Nadal els nens i nenes de 2n de primària vinguessin a cantar-nos nadales i a recitar-nos el seu poema, fins avui no hem sabut qui era el nostre padrí o padrina. 
Avui, a partir d'un joc de contes en què cada un de nosaltres tenia mitja imatge de la portada d'un conte i el nostre padrí/na tenia l'altra meitat, ens hem anat ajuntant mentre trobàvem la meitat de conte que ens faltava!!
Ha estat una manera molt xula de trobar-nos!
Llavors hem anat tots plegats al pati i hem pogut jugar tots junts: grans i petits! Ei, tenen tantes coses diferents en aquell pati, ens ho hem passat súper bé!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada