19 de juny 2019

JUNY: El mar i l'Antàrtida

Durant aquest mes de juny hem estat fent diferents activitats relacionades amb l'aigua. 
Al principi eren activitats que ens creaven dubtes, incerteses, inquietuds i CURIOSITATS. Activitats on l'aigua era la protagonista i nosaltres els investigadors, les observadores, els analitzadors, les exploradores... Mica en mica totes aquestes incògnites s'han anat convertint en aprenentatges. Avui us podem dir que sabem que la pluja és aigua que cau dels núvols, que si escalfem molt l'aigua s'evapora i sembla fum, que el gel és aigua que es congela però que si l'escalfem, toquem o simplement el deixem sense tanta fredor torna a convertir-se en aigua. Que fem servir aigua per a beure, per a netejar-nos, per a refrescar-nos... També, que hi ha molts animals que hi viuen, tant a l'aigua com al gel. I moltes coses més!
Avui us volem ensenyar un dels espais que hem viscut amb molt d'entusiasme i molta emoció: el mini món del mar i el mini món de l'Antàrtida.
Aquest és un espai que trobem a l'aula polivalent; un espai on les taules de llum creen una atmosfera molt màgica, on la música ens manté ben relaxats i on el gel, l'aigua i diversos animals de goma ens condueixen a crear-nos un petit món a la nostra manera. Us en deixem un tast amb algunes imatges. A nosaltres ens encanta i ens hi passaríem hores i més hores, i a vosaltres?

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada