QUI SOM?

Els Plançons de Fontcoberta és una Escola Bressol que acull infants des dels 4 mesos fins als 3 anys. Té quatre espais i la sala polivalent: aula de les tortugues, aula dels taurons, aula de psicomotricitat i aula dels peixos. Es dóna molta importància al treball d'hàbits per incidir en l'autonomia de l'infant. Potenciem el joc lliure i jocs de descoberta a partir de l'experimentació i manipulació de tot tipus de material. Fomentem el llenguatge i la comunicació.


L'equip educatiu estar format per:- La Marina educadora de les tortugues i directora

- La Sandra  educadora de les tortugues i de suport a la llar. 
- L'Anna educadora dels  taurons
- La Nàdia educadora dels peixos
- L'Irene educadora de suport.La Llar d'infants "Els Plançons" es troba situada al municipi de Fontcoberta. Tot i de ser de titularitat municipal, està gestionada per l'empresa ORIOEDUSERVEIS, SL.


Actualment l'escola acull nens i nenes a partir dels 4 mesos i fins als 3 anys.


L'EQUIP EDUCATIU


L'equip està format per persones preparades i amb experiència, persones que a partir del nostre projecte educatiu volem millorar per tal d'assolir els nostres objectius.El nostre equip aprofita tot allò que és funcional en el dia a dia, adoptant una actitud reflexiva i observardora per part de l'educadora deixant a l'alumne un espai cap a l'actitud activa i investigadora.
Pensem que l'educador/a acompanya als infants pas a pas perquè vagin fent camí, facilitant-los els mitjans per construir els seus aprenentatges.
Som conscients que l'educació és dinàmica i varia constantment, és per aquest motiu que tot l'equip educatiu segueix formant-se per estar al dia de les noves tècniques i models educatius.

L'equip educatiu de la llar està actualment format per una educadora de suport, l'Irene, tres educadores la Nàdia Pujadas,  l'Anna Joseph i Sandra amb la titulació de Tècnic en Educació Infantil (TEI)  i  la directora Marina Clavaguera, Mestre d'Educació Infantil (MEI). 

Periòdicament es realitzen diversos cursos de formació per ampliar els coneixements del nostre equip educatiu (Primers Auxilis especialitzat en infants, música...).

PODEU TROBAR-NOS:

C/ President Càrdenes, 20 Urb. Melianta
17833 Fontcoberta
Girona

Telèfon: 972 98 25 28
Correu electrònic: llarinfantsplancons@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada